Ο Εισαγγελέας στέλνει στο εδώλιο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα 5 εκατ.ευρώ - iefimerida.gr

Ο Εισαγγελέας στέλνει στο εδώλιο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα 5 εκατ.ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερο «όχι» εισέπραξε ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης από τη δικαιοσύνη με την απόρριψη της έφεσης σε βάρος του βουλεύματος με το οποίο παραπέμφθηκε στο εδώλιο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η εισαγγελέας με την υπ' αριθμ. 1199/16 πρόταση της ζητεί από το Συμβούλιο Εφετεών η έφεση του κατηγορούμενου να κριθεί απαράδεκτη και να επικυρωθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Τον τελικό λόγο ωστόσο θα τον έχει το Συμβούλιο Εφετών το οποίο και θα αποφανθεί για το αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το ποσό των 5 εκατ. Ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο. Σύμφωνα με το βούλευμα, «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χατζηγιαννης Εισαγγελέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ