Σουλτς: Εκκληση στους Γάλλους να μην παρασυρθούν από το μίσος - iefimerida.gr

Σουλτς: Εκκληση στους Γάλλους να μην παρασυρθούν από το μίσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απεριόριστη συγκίνησή του για την επίθεση στη Νίκαια εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, κάνοντας έκκληση στους Γάλλους να μην παρασυρθούν από τις σειρήνες του μίσους.

Ο κ. Σουλτς απηύθυνε, εξ' ονόματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα θερμά συλληπητήρια στις οικογένειες και στους συγγενείς των θυμάτων. Παράλληλα χαιρέτησε το θάρρος και την αλληλεγγύη που επέδειξαν οι υπηρεσίες ασφαλείας και περίθαλψης αλλά επίσης και οι κάτοικοι της Νίκαιας. Στη δήλωσή του επεσήμανε:

Οι δράστες και αυτοί που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποτρόπαιης και δειλής πράξης διάλεξαν μια συμβολική ημερομηνία, μια στιγμή χαράς που αγγίζει τις καρδιές των Γάλλων και έπληξαν ένα ιερό κομμάτι της εθνικής κληρονομιάς της Γαλλίας.

Δεν πρόκειται όμως να μειώσουν την αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε κατά της τρομοκρατίας στη Γαλλία, στην Ευρώπη και παντού στον κόσμο.

Τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα θα πάρουν χρόνο για να θεραπευτούν, όμως κάνω έκκληση στους Γάλλους να μην παρασυρθούν από τις σειρήνες του μίσους και της διχόνοιας. Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη: Η Γαλλία θα σταθεί όρθια.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουλτς ΕΚ Νίκαια τρομοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ