H συγκινητική ανάρτηση της Ρέβη για το μακελειό στη Γαλλία -Με την κόρη της [εικόνα] - iefimerida.gr

H συγκινητική ανάρτηση της Ρέβη για το μακελειό στη Γαλλία -Με την κόρη της [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο τον πλανήτη η νέα τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νίκαια της Γαλλίας.

Δεν είναι λίγοι και οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου που έχουν σπεύσει να εκφράσουν την υποστήριξή τους και την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες των θυμάτων. Παράλληλα σημειώνουν ότι οι σκέψη όλων σήμερα είναι κοντά στον γαλλικό λαό.

Μεταξύ των καλλιτεχνών και η Ρούλα Ρέβη ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία έχει στην αγκαλιά της την κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Ειρήνη, στέλνοτνας το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

H συγκινητική ανάρτηση της Ρέβη για το μακελειό στη Γαλλία -Με την κόρη της [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Αυτή είναι η Ειρήνη μου! Εύχομαι το όνομα της να έχει νόημα για όλους μας και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να γνωρίσει τον κόσμο χωρίς φόβο και αυτό θα προσπαθήσω να της μάθω», σημείωσε η σύντροφος του Απόστολου Τότσικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέβη Τότσικας μακελειό Γαλλία ειρήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ