Αμερικανός τουρίστας και ο 11χρονος γιoς του στα θύματα της Νίκαιας - iefimerida.gr

Αμερικανός τουρίστας και ο 11χρονος γιoς του στα θύματα της Νίκαιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας πατέρας και ο γιος του, που έκαναν «ονειρεμένες διακοπές» στη Ριβιέρα της Γαλλίας, είναι τα δύο πρώτα ταυτοποιημένα θύματα του νέου μακελειού στη Νίκαια.

Πρόκειται για τον Sean Copeland, 51 τών, και τον 11χρονο γιο του Brodie, από το Τέξας, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την οικογένειά τους.

Πατέρας και γιος βρίσκονταν σε διακοπές στη Γαλλία για να επισκεφθούν κάποια μέλη της οικογένειάς τους, όταν έγινε το μακελειό.

Αμερικανός τουρίστας και ο 11χρονος γιoς του στα θύματα της Νίκαιας | iefimerida.gr 0
Αμερικανός τουρίστας και ο 11χρονος γιoς του στα θύματα της Νίκαιας | iefimerida.gr 1

H Haley Copeland έγραψε στο Facebook:
«Πολλοί από σας έχετε ακούσει ότι 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Νίκαια, στη Γαλλία, σήμερα, από τρομοκρατική επίθεση ενός οδηγού που πέρασε μέσα από την παρέλαση.
Δύο από αυτούς τους 80 ανθρώπους είναι Αμερικανοί και αυτοί οι δύο άνθρωποι συμβαίνει να είναι ο θείος Σαμ και ο 11χρονος ξάδελφός μου Μπρόντι. Βρίσκονταν σε διακοπές με δύο άλλα ξεδέλφια μου και έναν θείο για να γιορτάσουν γενέθλια.
Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου και για όσους γνώριζαν τον Σαμ και τον Μπρόντι. Το να χάνεις κάποιον αγαπημένο είναι δύσκολο ανεξαρτήτως συνθηκών, αλλά να χάνεις ένα αγαπημένο πρόσωπο σε τόσο τραγικές και ανέλπιστες συνθήκες είναι απάνθρωπο. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. #CopelandFamily #nice.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ονόματα μακελειό Νίκαια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ