ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 14 νέα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 14 νέα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έναρξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για δεκατέσσερα νέα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε το ΤΑΪΠΕΔ.

Τα ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι οικόπεδα, βρίσκονται σε Καβάλα, Αττική, Λασίθι, Χαλκιδική, Δωδεκάνησα, Αργολίδα, και Μεσσηνία. Οπως ανακοινώθηκε, συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για 14 νέα ακίνητα. Πρόκειται για τα εξής:

1.Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Αλάνες» εντός του οικισμού (50ετής μίσθωση).

2.Οικόπεδο στο Δήμο Χαλανδρίου με πρόσωπο στη Λεωφόρο Πεντέλης (30ετής μίσθωση).

3.Οικόπεδο στο Δήμο Χαλανδρίου απέναντι από το parking του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας (πώληση).

4.Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

5.Κουτσουνάρι ΤΜΗΜΑ Α: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

6.Κουτσουνάρι: Παραθαλάσσιο οικόπεδο στη θέση «Λίμνη Λουρίδη», σε απόσταση περίπου 9 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας Λασιθίου (πώληση).

7.Συγγρού & Σκρα: Ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Καλλιθέα Αττικής (πώληση).

8.Παράδεισος Νέου Μαρμαρά: Τέσσερα (4) διακριτά οικόπεδα πλησίον της ακτής του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής (πώληση).

ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 14 νέα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα  | iefimerida.gr 0

9.Κοσκινού, Ρόδος: Έκταση που χωροθετείται σε απόσταση 12 χλμ από την πόλη της Ρόδου και 200μ από τη θάλασσα (πώληση)

10.Κτενά & Περικλέους: Τετραώροφο διατηρητέο κτίριο στην περιοχή του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας κατασκευασμένο τη δεκαετία του 1930. Πρόκειται για μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου τετραώροφου διατηρητέου κτίριου επί της Περικλέους και Κτενά, κατασκευασμένο τη δεκαετία του 1930, το οποίο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο με 3 καταστήματα και 3 ορόφους με οροφοδιαμερίσματα. To ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατοικία.

ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 14 νέα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα  | iefimerida.gr 1

11. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, Βερανζέρου 26: Ξενοδοχείο 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση). Πρόκειται για μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου ξενοδοχείου 3 αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Το κτίριο αναπτύσσεται σε 9 ορόφους και δώμα, διαθέτει 2 υπόγεια, ισόγειο και ημιώροφο.

ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 14 νέα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα  | iefimerida.gr 2

12.Παλιά πόλη Ναυπλίου: Ακίνητο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

13.Αριστομένους 11-13, Καλαμάτα: Κτιριακό συγκρότημα που αποτελείται από τρία (3) λιθόκτιστα κτίρια, δύο (2) εκ των οποίων είναι διατηρητέα.

14.Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην «Σανατόριο Φρειδερίκης» στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37χλμ περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση).

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού ορίζεται στις 26 Οκτωβρίου 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΙΠΕΔ ακίνητα πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ