Και η Ιταλία ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα με τη Γαλλία - iefimerida.gr

Και η Ιταλία ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα με τη Γαλλία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σκυτάλη μετά την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας της Ισπανίας στα σύνορα με την Γαλλία, λαμβάνει η Ιταλία, έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 84 ανθρώπων.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η Ιταλία θα ενισχύσει τους ελέγχους σε τρία οδικά σημεία διέλευσης προς την Γαλλία και στη σιδηροδρομική σύνδεση Ventimiglia. Ταυτόχρονα, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών έγραψε νωρίτερα στο Twitter «ο μηχανισμός ασφαλείας έχει ενεργοποιηθεί», ενώ ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε ενημέρωση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας αργότερα σήμερα το πρωί.

"Είναι προφανές ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή μέτρα ενίσχυσης των συνόρων", φέρεται να είχε δηλώσει σήμερα ο Ισπανός υπουργός Εσωτερικών στο τηλεοπτικό κανάλι La Sexta, ενώ πρόσθεσε ότι έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση για τις 9:00 π.μ. τοπική ώρα (10:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) για να γίνει εκτίμηση της τρομοκρατικής απειλής στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ