Europa League: Με Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ, με ΑΪΚ ή Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Europa League: Με Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ, με ΑΪΚ ή Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Europa League. Η ΑΕΚ κληρώθηκε με τη γαλλική Σεντ Ετιέν, ο ΠΑΟ με ΑΪΚ Στοκχόλμης ή Europa και ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Αλκμααρ.

Την ομάδα που θα ήθελε να αποφύγει θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Europa League η ΑΕΚ. Η Ένωση στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές κληρώσεις δεν στάθηκε καθόλου τυχερή καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στη Γαλλία στις 28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 4 Αυγούστου. Η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 Αυγούστου.

Καλή κλήρωση προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «πράσινοι» θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού ΑΪΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) – Γιουρόπα (Γιβραλτάρ), με την ΑΪΚ να έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 1-0. Η ομάδα του Στραματσόνι θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εντός έδρας και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει εκτός στις 4 Αυγούστου.

Στην Ολλανδία θα κληθεί να ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα εφόσον ολοκληρώσει το έργο του απέναντι στην νορβηγική, Οντ. Οι Γιαννιώτες στην κλήρωση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν «έπεσαν» με την Αλκμάαρ. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, εάν θέλουν να πάρουν την πρόκριση και πάλι, θα κληθούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα -αρχικά- στην Ολλανδία όπου θα γίνει και το πρώτο ματς στις 28 Ιουλίου. Στις 4 Αυγούστου θα φιλοξενήσουν την Αλκμάαρ στους "Ζωσιμάδες" με στόχο να τσεκάρουν το εισιτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ