Επιασαν οι καύσωνες; Μη σκας, η μόνωση είναι η λύση! - iefimerida.gr

Επιασαν οι καύσωνες; Μη σκας, η μόνωση είναι η λύση!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχεις το air-condition ανοιχτό μέρα νύχτα και δεν γίνεται τίποτα;

Οι τοίχοι και η ταράτσα καίνε από τη ζέστη; Σκέψου πόσα λεφτά χαλάς στο ρεύμα και στο πετρέλαιο κάθε χρόνο!

Η θερμομόνωση ταράτσας με το σύστημα Durosol Light Roof είναι η μόνιμη λύση στη ζέστη. Είναι απλή και οικονομική με μόλις 20ευρώ/m2 +φπα!

Η εταιρεία fragoulakis.gr δραστηριοποιείται στις μονώσεις από το 1958 και σας προτείνει το ελαφρύ, βατό και οικονομικότερο σύστημα μονωσης ταρατσας Durosol Light Roof με 10ετή εγγύηση!

Η θερμοκρασία της οροφής πέφτει 8-10οC και συνολικά σε όλο στο σπίτι 4-5οC και αυτό είναι μετρημένο στα χιλιάδες έργα μονώσεων που έχουμε κάνει σε όλη την Ελλάδα με τους εγκεκριμένους συνεργάτες μας.Μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας κατά 40% και αποσβένετε τα χρήματα που θα δώσετε για την μόνωση μέσα σε 1,5-3 χρόνια!! Απολαμβάνοντας το σπίτι σας με δροσιά το καλοκαίρι, ζέστη το χειμώνα και ιδανικές συνθήκες διαβίωσης!

Καλέστε μας στο 210 5747474 για δωρεάν επιμέτρηση και κοστολογημένη προσφορά από τους εγκεκριμένους συνεργάτες μας στις μονώσεις ταρατσών. Οι συνεργάτες μας είναι τα καλύτερα συνεργεία της αγοράς και παρέχουμε 10ετή γραπτή εγγύηση υλικών και εργασίας!

Η μόνωση ταράτσας με Durosol Light Roof έχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα και αποτελεί την πιο ελαφριά λύση της αγοράς (μόλις 9kg/m2).
Είναι ιδανική για νέες και παλιές κατασκευές, αφού δεν προσδίδει βάρος στην ταράτσα σας, οικονομική και εφαρμόζεται σε μόλις 3 ημέρες με έτοιμα βιομηχανικώς παραγόμενα υλικά.
Δεν αποτελεί όχληση για τους ενοίκους ή γείτονες και έχει πάχος μόνο 6εκ!

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Διαθέτουμε όλα τα συστήματα για μονωσεις ταρατσων καθώς και θερμοπροσοψη με 10ετή εγγύηση!

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.monosistaratson.gr και www.fragoulakis.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ durosol μονωσεις ταράτσες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ