Νεκρός πρόσφυγας στο hotspot του Ελληνικού - iefimerida.gr

Νεκρός πρόσφυγας στο hotspot του Ελληνικού

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά επεισόδια στο hotspot του Ελληνικού ανάμεσα σε περίπου 100 μετανάστες, είχαν ως αποτέλεσμα έναν νεκρό πρόσφυγα.

Αργά το απόγευμα ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ για σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε περίπου 100 μετανάστες στο σημείο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια και τρία άτομα και το ένα τελικά μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου κατέληξε.

Ο νεκρός είναι από το Αφγανιστάν και είχε θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δύο Αφγανοί φέρουν σοβαρά τραύματα. Για το περιστατικό διενεργείται ήδη προανάκριση από την Αστυνομία.

Η συμπλοκή σήμερα το απόγευμα, ήταν συνέχεια του επεισοδίου που έγινε τα ξημερώματα στις 03:00 μεταξύ μεταναστών ξανά με τρεις Αφγανούς να πηγαίνουν στο νοσοκομείου του Ευαγγελισμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές έγιναν ανάμεσα σε συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά με το hotspot του Ελληνικού να θυμίζει καζάνι που βράζει... Για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρός ελληνικό hotspot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ