H Deutsche Bank πήγε να κάνει έξωση σε γιαγιά 103 ετών! [βίντεο] - iefimerida.gr

H Deutsche Bank πήγε να κάνει έξωση σε γιαγιά 103 ετών! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση της Deutsche Bank να κάνει έξωση σε μια γιαγιά 103 ετών η οποία ζούσε στο σπίτι με την 83χρονη κόρη της.
Πρόκειται για την Βίνια Χολ η οποία σε τρεις μέρες θα γίνει 104 ετών και ζει στην Ατλάντα μαζί με την κόρη της τη Βίτα Λι. Η Βίνια είχε πολυετή δικαστική διαμάχη με την γερμανική Deutsche Bank γιατί ο εγγονός της Βίνια είχε βάλει δεύτερη υποθήκη το σπίτι της γιαγιάς του για να πάρει δάνειο μολονότι στο σπίτι αυτό εδώ και 53 χρόνια κατοικεί μόνο η γιαγιά και η μάνα του, αλλά ο εγγονός εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης.
Το 2009 η Deutche Bank αποφάσισε την κατάσχεση του ακινήτου, αλλά η Βίνια και η κόρη της αρνήθηκαν να φύγουν και τώρα η τράπεζα πήγε να τους κάνει έξωση. Όμως τόσο ο σερίφης και οι βοηθοί του, όσο και οι υπάλληλοι της εταιρείας που θα έκανε την εκκένωση του σπιτιού αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια όταν διαπίστωσαν ότι σε αυτό το ακίνητο ζούσε η υπερ- αιωνόβια Βίνια και η ηλικιωμένη κόρη της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ