Ζήτημα εκλογών ανοίγει ξανά η Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Ζήτημα εκλογών ανοίγει ξανά η Νέα Δημοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλίμα προεκλογικής περιόδου επιχειρεί να συντηρήσει η Νέα Δημοκρατία κι έτσι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γενικός διευθυντής του κόμματος Θανάσης Σκορδάς επισκέφθηκαν τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση και του έθεσαν ζητήματα εκλογικών διαδικασιών.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί μια προσπάθεια να καθησυχαστούν οι «σκληροί» του κόμματος που ήταν αντίθετοι με την συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση φοβούμενοι ότι θα πάνε πίσω οι εκλογες. Παράλληλα, είναι σαφές οτι η Νεα Δημοκρατία επιθυμεί να κάνει σαφές ότι θα επιμείνει στό αίτημα για εκλογες στις 19 Φεβρουαρίου η σε κάποια πολύ κοντινή ημερομηνία . Κι αυτό γιατί τελευταία ακούγονται φωνές για παράταση της ζωής της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο κ. Λυκουρέντζος, μετά τη συνάντηση , δήλωσε ότι έθεσε υπόψη του υπουργού θέματα που αφορούν στις εκλογικές διαδικασίες μεταξύ των οποίων και η ανανέωση των εκλογικών καταλόγων των ετεροδημοτών. «Επισημάναμε ότι, ιδίως σήμερα, οι ετεροδημότες συμπολίτες μας είναι ανάγκη να ψηφίσουν στους τόπους της διαμονής τους, τους υποψήφιους βουλευτές της εκλογικής τους περιφέρειας», τόνισε

Ο κ. Λυκουρέντζος συμπλήρωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών «θα πρέπει να μεριμνήσει για την οργάνωση του εκλογικού αγώνα σε ένα πλαίσιο ισότιμης αντιμετώπισης των πολιτικών κομμάτων, αλλά και οικονομικής λιτότητας, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ