Απίστευτο: Κατάλαβε πως την απατούσε το αγόρι της επειδή έπαιζε... Πόκεμον GO [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Κατάλαβε πως την απατούσε το αγόρι της επειδή έπαιζε... Πόκεμον GO [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο παιχνίδι που έχει γίνει το απόλυτο trend για όλους τους gamers του παιχνίδι, φαίνεται να πρόδωσε έναν άνδρα, ο οποίος κεράτωνε την κοπέλα του.

O Ιβάν Σκρίμπερ περιέγραψε στη New York Post, πως η κοπέλα του ανακάλυψε πως την απατούσε μέσω του νέου παιχνιδιού που έχει γίνει δημοφιλές σε κάθε γωνιά της γης.

Απίστευτο: Κατάλαβε πως την απατούσε το αγόρι της επειδή έπαιζε... Πόκεμον GO [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, μέσω του Πόκεμον Go, οι χρήστες δεν είναι καθηλωμένοι σε ένα χώρο, αλλά γυρνούν στους δρόμους της πόλης, χρησιμοποιώντας χάρτες και διαδρομές, ώστε να «πέσουν» επάνω σε κάποιο Pokemon, που θα προσπαθήσουν να αιχμαλωτίσουν, ή σε κάποιον παίκτη, για να αναμετρηθούν.Φωτογραφία: Christopher Sadowski/ Facebook

Κάπως έτσι την πάτησε και ο νεαρός Ιβάν, ο οποίος «έπιασε» ένα Πόκεμον στο σπίτι της πρώην του. Ωστόσο, ο ίδιος είχε ξεχάσει πως η εφαρμογή αποθηκεύει τις τοποθεσίες όπου ο χρήστης έχει παίξει, με αποτέλεσμα να το δει η κοπέλα του, παθαίνοντας σοκ.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι ξετρελαμένος με αυτό το παιχνίδι, το οποίο όμως εν τέλει τον πρόδωσε, καθώς μόλις η απατημένη κοπέλα του το έμαθε... εξαφανίστηκε.

Να σημειωθεί πως με την κυκλοφορία του παιχνιδιού η Nintendo είδε την τιμή της μετοχής της να αυξάνεται κατά 25%. Το Pokémon Go είναι το παιχνίδι με την ταχύτερη εξάπλωση και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτίμησης τόσο της Apple όσο και της Google, παρά τις ανησυχίες που έχουν ήδη εκφραστεί για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων κατά την αναζήτηση των «Pokéstops».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πόκεμον Go παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ