Oι συνεργάτες της Ράνιας Αντωνοπούλου έσπρωχναν τους πρόσφυγες για να περάσει το αμάξι της [βίντεο] - iefimerida.gr

Oι συνεργάτες της Ράνιας Αντωνοπούλου έσπρωχναν τους πρόσφυγες για να περάσει το αμάξι της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου στη δομή φιλοξενείας προσφύγων και μεταναστών Frakapor στην Σίνδο.

Η υπουργός επισκέφθηκε τη δομή προκειμένου να ενημερώσει τους υπεύθυνους για τις προσλήψεις προσωπικού που θα γίνουν εκεί, ωστόσο οι πρόσφυγες την εμπόδισαν.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι από αυτούς που θέλησαν να μιλήσουν στην υπουργό και να την ενημερώσουν για τις συνθήκες που επικρατούν εκεί φράζοντας το δρόμο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Ακολούθησε ο... κακός χαμός, με την κυρία Αντωνοπούλου να αλλάζει όχημα, τους πρόσφυγες να διαμαρτύρονται. Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο διακρίνονται κάποιοι να σπρώχνουν τους πρόσφυγες προκειμένου να περάσει το αυτοκίνητο της υπουργού, ενώ όπως αναφέρει και το και φαίνεται και στο βίντεο κάποιος από τους συνεργάτες της υπουργού προσέγγισε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί ζητώντας τους «να μην γίνει πανηγύρι με αυτό…. καθώς αυτοί μας προκάλεσαν…».

Πηγή: deltanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρανια αντωνοπουλου Σίνδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ