Oι σπάνιες εμφανίσεις της Βιβής Τσιάμη μετά τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι σπάνιες εμφανίσεις της Βιβής Τσιάμη μετά τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Vivian Tsiami/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως το φετινό καλακαίρι να είναι το πιο δύσκολο για τη Βιβή Τσιάμη, αφού μόλις πριν από περίπου ένα μήνα «έχασε» τη μητέρα της.

Η αγαπημένη της μητέρα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μην καταφέρει ο οργανισμός της να ανταπεξέλθει και δυστυχώς να «φύγει» στα μέσα Ιουνίου νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Εκτοτε, η Βιβή έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς παρατηρούμε τις πολύ περιορισμένες αναρτήσεις που επιλέγει να δημοσιεύει στα προφίλ που διατηρεί.

Μόλις πριν από δυο ημέρες το μοντέλο πόσταρε μια φωτογραφία από το Ηρώδειο το οποίο επισκέφθηκε για να παρακολουθήσει μια παράσταση και που όπως η ίδια γράφει ήταν μια μοναδική εμπειρία.

Oι σπάνιες εμφανίσεις της Βιβής Τσιάμη μετά τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε με πολλούς φίλους της στο Δελφινάριο στον Πειραιά για να απολαύσει την παράσταση «Αγάπη Μόνο» που πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής.

Oι σπάνιες εμφανίσεις της Βιβής Τσιάμη μετά τον θάνατο της μητέρας της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Και ο Κώστας και ο Γιώργος και η Ασπασία και ο Πάνος και η Εύη και η Χρύσα. Και όλοι μαζί στον Μάρκο Σεφερλή. Αγάπη μόνο», σημείωσε το πανέμορφο μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΣΙΑΜΗ μητέρα μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ