Κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα – Ενθουσιασμός στους «Ζωσιμάδες» - iefimerida.gr

Κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα – Ενθουσιασμός στους «Ζωσιμάδες»

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα δώσει απόψε στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Υποδέχεται την Οντ Γκρένλαντ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έμεινε εκτός πλέι-οφ όμως μπήκε έστω και από το... παράθυρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλευόμενος τη μη αδειοδότηση του Πανιωνίου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Europa League, κάνοντας αρχή σήμερα από τον 2ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησε την προετοιμασία της νωρίτερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα προκειμένου να φτάσει στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσης.

Με τις μεταγραφές ακόμη να παραμένουν «υπόθεση ανοιχτή», οι Γιαννιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν τουλάχιστον μια πρόκριση σε αυτό το πρωτόγνωρο γι'αυτούς ταξίδι, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Η Οντ Γκρένλαντ πραγματοποεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Ρόζενμποργκ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη φινλανδική Μάριεχαμν ενώ στις εγχώριες υποχρεώσεις της μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣ Γιάννινα οντ γκρενλαντ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ