Η απίθανη αντίδραση των Εργατικών όταν έμαθαν ότι ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Η απίθανη αντίδραση των Εργατικών όταν έμαθαν ότι ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ΥΠΕΞ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκπληξη που ένιωσαν πολλοί, όταν έμαθαν μία από τις πρώτες αποφάσεις της Τερέζα Μέι μετά από την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ήταν έκδηλη και στο «στρατόπεδο» των Εργατικών.

Ο λόγος βέβαια για την επιλογή της να τοποθετήσει τον Μπόρις Τζόνσον στο υπουργείο Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας. Την ώρα που η Μέι, κλεισμένη στην Ντάουνινγκ Στριτ, υποδεχόταν 1-1 τα πρώτα στελέχη της νέας κυβέρνησης, η Αντζελα Ιγκλ μιλούσε σε εκδήλωση των Εργατικών για τις γυναίκες.

Η υποψήφια για την ηγεσία των Εργατικών ανέφερε σε κάποιο σημείο ότι είχε ζητήσει από τον Μπόρις Τζόνσον, πριν από το δημοψήφισμα, να σταματήσει να μιλά για τα 530 εκατ. λίρες που το στρατόπεδο του Brexit ισχυριζόταν ότι δίνει η χώρα στην ΕΕ.

Σε εκείνο το σημείο κάποιοι από το κοινό της φώναξαν «Είναι ο υπουργός Εξωτερικών!». Αρχικά, όπως περιγράφει ο Guardian, η Ιγκλ γέλασε. Και μετά ήταν σαν να την... χτύπησε κεραυνός. «Ο Μπόρις;», αναφώνησε και έχασε τα λόγια της. Αμέσως, ο ένας βουλευτής των Εργατικών άρχισε να ρωτά τον άλλον για το αν ισχύει. «Σοβαρολογείτε;, φώναξε κάποιος από αυτούς.

Φωτογραφία: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ