Τα πρώτα απρόοπτα για την Μέι: Γιατί εκνεύρισε τους φωτογράφους -Την περίμεναν διαδηλωτές [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα πρώτα απρόοπτα για την Μέι: Γιατί εκνεύρισε τους φωτογράφους -Την περίμεναν διαδηλωτές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να αναλάβει τα νέα καθήκοντά της η Τερέζα Μέι και ήδη ήρθε αντιμέτωπη με τα πρώτα απρόοπτα, στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Πρώτα από όλα, πρόλαβε κιόλας να δει την πρώτη διαδήλωση ως πρωθυπουργός, και αυτό πριν καν φτάσει από το Μπάκιγχαμ- όπως πήρε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από την βασίλισσα- στην πρωθυπουργική κατοικία, προκειμένου να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Στην Ντάουνινγκ Στριτ την περίμενε μία μικρή ομάδα διαδηλωτών υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ, οι οποίοι καλούσαν την Μέι να υλοποιήσει την απόφαση του δημοψηφίσματος. «Τι περιμένεις;» και «Brexit είναι ο μόνος δρόμος», έγραφαν μερικά από τα πλακάτ που κρατούσαν στα χέρια τους.

Λίγο αργότερα, η Μέι κατάφερε να δυσαρεστήσει τους φωτογράφους. Αφού έκανε τις πρώτες δηλώσεις της ως πρωθυπουργός, στάθηκε μπροστά από τον νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, με τον σύζυγό της, Φίλιπ. «Φιλί, φιλί», άρχισαν να τους φωνάζουν οι φωτογράφοι, αλλά το ζευγάρι δεν τους έκανε το χατήρι, με την Μέι να γελά, και να γέρνει στον ώμο του συζύγου της απλά, πριν μπουν στο νέο τους σπίτι, την πρωθυπουργική κατοικία. Πάντως, κάποιοι φωτογράφοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους και γιούχαραν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Ντάουνινγκ Στριτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ