Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για την αναβολή της δίκης της Siemens - iefimerida.gr

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για την αναβολή της δίκης της Siemens

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει ο πειθαρχικός φάκελλος για τις τυχόν ευθύνες εισαγγελικών λειτουργών για την αναβολή επ' αόριστον της δίκης των μαύρων ταμείων της Siemens.

Χαρακτηριστικά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου ζητεί την διενέργεια άμεσης πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης.

«Παρακαλούμε να διενεργήσετε άμεσα πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση» αναφέρει στην έγγραφη παραγγελία της η κυρία Δημητρίου, αναθέτοντας την έρευνα στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αννα Ζαϊρη.

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για την αναβολή της δίκης της Siemens | iefimerida.gr 0

Νωρίτερα σήμερα, εν μέσω της σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μετά από την αναβολή της δίκης Siemens και με την κυβέρνηση να ρίχνει βολές προς τη Δικαιοσύνη, ο Αρειος Πάγος ζήτησε τα έγγραφα της επίμαχης μετάφρασης.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου και η Εισαγγελέας, Ξένη Δημητρίου, ζήτησαν τα έγγραφα που αφορούν την πολυσυζητημένη από χθες υπόθεση της μετάφρασης του βουλεύματος για τη δίκη Siemens, η οποία αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Οι ανώτατοι λειτουργοί της δικαιοσύνης θέλησαν να μελετήσουν τα έγγραφα πριν να αποφασίσουν αν θα παρέμβουν ή όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρειος Πάγος εισαγγελία SIEMENS δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ