Τσίπρας σε Παπαδήμο: Τι δουλειά κάνει ο Πάγκαλος στην κυβέρνησή σας; - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Παπαδήμο: Τι δουλειά κάνει ο Πάγκαλος στην κυβέρνησή σας;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλυψη στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο προσέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος απαντώντας στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Πάγκαλος είναι μεγάλος υβριστής.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Θεόδωρου Παγκάλου για τους Αγανακτισμένους, ο πρόεδρος του Συνασπισμού επιτέθηκε κατά του Θεόδωρου Παγκάλου στη Βουλη λέγοντας ότι «στην προηγούμενη κυβέρνηση ο ρόλος του κυρίου Πάγκαλου ήταν να καθυβρίζει τον κόσμο, τους αριστερούς και τους λαϊκούς αγώνες τους» και απευθυνόμενος στον Λουκά Παπαδήμο, ρώτησε «Στη δική σας κυβέρνηση ποιος είναι ο ρόλος του; Ή συμφωνείτε με όσα κάνει ή πρέπει να τον εγκαλέσετε γιατί είναι μεγάλος υβριστής.»

H απάντηση του πρωθυπουργού ήταν άμεση. «Δε δέχομαι τους χαρακτηρισμούς που κάνατε για μέλη του κυβερνητικού συμβουλίου», τόνισε δίνοντας ουσιαστικά κάλυψη στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ