Δυσαρέσκεια Μελισσανίδη - «Τελειώνει» ο Μιλοβάνοβιτς - iefimerida.gr

Δυσαρέσκεια Μελισσανίδη - «Τελειώνει» ο Μιλοβάνοβιτς

Φωτογραφία: ICON PRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΚ βιώνει επικοινωνιακή «ήττα» και ήδη έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και η καλή αύρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι κάκιστοι (εκ του αποτελέσματος) χειρισμοί στα μεταγραφικά της τριάδας που κάνει κουμάντο έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό και εκνευρισμό τόσο στον Δημήτρη Μελισσανίδη (που έχει την... τελική ευθύνη), μα περισσότερο στον κόσμο της ΑΕΚ που βλέπει διοικητικούς «ερασιτεχνισμούς» εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης.

Η αναποτελεσματική συνεργασία των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεσάντρο Ντε Μπαρτόλο φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους και δη τον «Τίγρη» που τους επέλεξε για καίριες θέσεις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ηδη ο Μελισσανίδης πλέον για να μην μην χαθεί και άλλος χρόνος παίρνει την... κατάσταση στα χέρια του για την μεταγραφή του σέντερ φορ (σε πολύ καλό επίπεδο οι επαφές με τον Αργεντίνο Πατίτο Ροντρίγκεζ), μιας και σε δύο εβδομάδας η ΑΕΚ δίνει το πρώτο ματς των προκριματικών του Europa League και ο Τιμούρ Κετσπάγια... ακόμη περιμένει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Μιλοβάνοβιτς μετρά... ώρες στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ μετά το πρωτοφανές χθεσινό «άδειασμα» (όλα θα γίνουν μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από το Κίελτσε την Παρασκευή), ενώ «βαρύ» είναι το κλίμα στις στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία και για τους Μπάγεβιτς - Ντε Μπαρτόλο. Και έτσι η Ενωση ετοιμάζεται για νέες αλλαγές στην «πυραμίδα» της αφού από το 2013 έχουν αποχωρήσει κατά σειρά οι Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δέλλας, Πογιέτ και ο Στέλιος Μανωλάς που έφερε την μεγάλη επιτυχία επέστρεψε στην Κ20.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ