Ενταση στο κέντρο φιλοξενίας της Σίνδου -Πρόσφυγες έφραξαν την είσοδο στην Ράνια Αντωνοπούλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στο κέντρο φιλοξενίας της Σίνδου -Πρόσφυγες έφραξαν την είσοδο στην Ράνια Αντωνοπούλου [βίντεο]

Φωτογραφία: thestival
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Frakapor» στη Σίνδο, με τους πρόσφυγες να μην αφήνουν την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου να περάσει.

Η κ. Αντωνοπούλου, όπως σημειώνει το thestival.gr, βρέθηκε στον δήμο Δέλτα, για να ενημερωθεί για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας. Με αφορμή, λοιπόν, την παρουσία της εκεί επισκέφτηκε και το κέντρο φιλοξενίας της Σίνδου.

Οταν οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για εκπρόσωπο της κυβέρνησης συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του κέντρου, φράζοντας την την είσοδο, θέλοντας να της εκφράσουν τα παράπονά τους για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Στο σημείο επικράτησε ένταση για λίγα λεπτά, με την κ. Αντωνοπούλου να αναγκάζεται να περπατήσει μέχρι την είσοδο, προκειμένου να επιβιβαστεί σε άλλο αυτοκίνητο και να αποχωρήσει από το κέντρο φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ