Η Ντακότα Τζόνσον κάνει τόπλες σε γυρίσματα με τον Τζέιμι Ντόρναν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ντακότα Τζόνσον κάνει τόπλες σε γυρίσματα με τον Τζέιμι Ντόρναν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντακότα Τζόνσον και ο Τζέιμι Ντόρναν βρίσκονται στα νέα γυρίσματα της ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι» και, απ' ό,τι φαίνεται από τα γυρίσματα, το αποτέλεσμα θα είναι πάλι άκρως αισθησιακό.

Αυτό φαίνεται να το ήξερε και η γυναίκα του πρωταγωνιστή, Αμέλια, η οποία βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας στη Γαλλία και πήρε μία «γεύση» από τις ερωτικές τους σκηνές.

Συγκεκριμένα, η Ντακότα Τζόνσον φορώντας ένα κατακίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα, εντυπωσιάζοντας με το γυμνασμένο της σώμα.

Η Ντακότα, μάλιστα, έβγαλε το πάνω μέρος του μπικίνι της για τις ανάγκες των γυρισμάτων και δέχθηκε ένα τρυφερό μασάζ από τον σέξι Mr. Gray.

Και οι δύο βέβαια έδρασαν ως επαγγελματίες, μιας και γνωρίζουν από το πρώτο μέρος της ταινίας πως οι πιο «ακατάλληλες» σκηνές είναι μέσα στο... πρόγραμμα.

Το περίεργο ήταν πως και η γυναίκα του Τζέιμι Ντόρναν παρακολουθούσε τα γυρίσματα, ενώ δεν δίστασε να κάνει μπάνιο με το «τηλεοπτικό ζευγάρι» σε κάποιο διάλειμμα, δείχνοντας πως το να είσαι ακομπλεξάριστη... είναι η μόνη λύση!

Βίντεο: That's Entertainment, You Tube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντακότα Τζόνσον μπικίνι τόπλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ