Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει κουραστεί, μπορεί και να παραδώσει την εξουσία - iefimerida.gr

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει κουραστεί, μπορεί και να παραδώσει την εξουσία

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη ότι έχει προτείνει στον πρωθυπουργό να πάει σε εκλογές τον Φεβρουάριο του 2017 έκανε ο Βασίλης Λεβέντης.

Οπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας έχει κουραστεί και εκτίμησε πως είναι έτοιμος μέχρι και να παραδώσει την εξουσία. «Έχει έρθει προς τον ρεαλισμό. Είναι πια ευρωπαϊστής. Το κόμμα του όμως αποτελείται από βαρίδια» είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων στα Παραπολιτικά 90.1.

Ο Βασίλης Λεβέντης πάντως παραδέχθηκε ότι ο εκλογικός νόμος έχει φέρει πιο κοντά την Ενωση Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε, αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό δεν σημαίνει και κυβερνητική συνεργασία». Εκτίμησε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει τον εκλογικό νόμο, ενώ είπε πως «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εάν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική θα τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους τους».

Αποκάλυψε δε πως συνέστησε στον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές τον Φεβρουάριο του 2017 για να αποδείξει ότι δεν είναι ο πρωθυπουργός του μπόνους και ότι η Ελλάδα δεν θα έχει ακυβερνησία. Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως φρονεί ότι από 4 θα γίνουν τελικά 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ