Πέθανε η Λίντα Γίγα, cult ηθοποιός των 80s [εικόνα] - iefimerida.gr

Πέθανε η Λίντα Γίγα, cult ηθοποιός των 80s [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε χθες, Τρίτη 12 Ιουλίου, η ηθοποιός που έκανε καριέρα τη δεκαετία του '80, Λίντα Γίγα.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Καίτη Φίνου, λέγοντας: «Ένα κορίτσι των 80s έφυγε σήμερα από την ζωή. Η ηθοποιός Λίντα Γίγα υπέκυψε στην αρρώστια που την ταλαιπωρούσε από τα μέσα του '90. Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου».

Πέθανε η Λίντα Γίγα, cult ηθοποιός των 80s [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ποια ήταν η Λίντα Γίγα

Η Λίντα Γίγα «κουβαλούσε» τον τίτλο της «σεξοβόμβας», τη δεκαετία του '80, καθώς εμφανιζόταν ιδιαίτερα σέξι στους ρόλους της και είχε κάνει και γυμνές φωτογραφίσεις. Ανάμεσα στις ταινίες της φιλμογραφίας της: «Oh Babylon» (1989), «Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα» (1989), «The κόπανοι» (1987), «Αδελφή μου, αγάπη μου!» (1987), «Τα τούβλα» (1986).

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές σε ταινίες ήταν όταν πόζαρε γυμνή ως μοντέλο στον Πάνο Μιχαλόπουλο στην ταινία «Αδερφή μου, αγάπη μου!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ