Ακινητοποιημένα τα τρένα -Συνεχίζεται η απεργία και την Πέμπτη - iefimerida.gr

Ακινητοποιημένα τα τρένα -Συνεχίζεται η απεργία και την Πέμπτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακινητοποιημένα θα είναι και σήμερα Τετάρτη τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Λόγω της απεργίας δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Η απεργία θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου, έπειτα από σχετική απόφαση των σωματείων των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όσον αφορά στα εμπορευματικά τρένα, η απεργία θα ισχύσει μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι (TRENITALIA)» και στη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρένα Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ