Φρίκη στην Αργολίδα: Πατέρας βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον σύντροφό του - iefimerida.gr

Φρίκη στην Αργολίδα: Πατέρας βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον σύντροφό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία υπόθεση που προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό ξεδιπλώνεται τις τελευταίες ημέρες στην Αργολίδα, μετά την αποκάλυψη ότι ένας πατέρας μαζί με τον σύντροφό του ασελγούσε στον 12χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τo argolikeseidhseis.gr, πρόκειται για ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, που αποκάλυψε την κακοποίηση που υπέστη και έτσι η μητέρα του πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την ασέλγεια και να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 12χρονος βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα του, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συζεί με τον σύντροφό του, για να κάνει διακοπές. Μετά από ένα διάστημα όμως, το παιδί ζήτησε από τη μητέρα του να το πάρει.

Ο 12χρονος, που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του με τον σύντροφό του ασελγούσαν σε βάρος του. Μετά την αποκάλυψη η μητέρα απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων Αττικής και χθες το μεσημέρι βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Ναυπλίου. Η κατάθεσή τους ήταν μαραθώνια, καθώς διήρκεσε μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ο ένας από τους δράστες, ο 37χρονος φίλος του πατέρα, οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως. Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Σημειώνεται ότι η μητέρα ενημερώθηκε για την κακοποίηση του παιδιού όταν το ίδιο παραπονέθηκε στη γιαγιά του, η οποία μετέβη στο Άργος και το πήρε μαζί της στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ