Χειροκρότησαν την Τερέζα Μέι έξω από το Κοινοβούλιο -Τι είπε για τον Κάμερον [βίντεο] - iefimerida.gr

Χειροκρότησαν την Τερέζα Μέι έξω από το Κοινοβούλιο -Τι είπε για τον Κάμερον [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ ANDY RAIN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Κάμερον, ότι θα παραδώσει τη «σκυτάλη» στην Τερέζα Μέι την Τετάρτη, η 60χρονη που θα γίνει η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας έφτασε στο Κοινοβούλιο.

Εξω από το κτίριο, δέχθηκε το χειροκρότημα, ενώ οι υπάλληλοι του κοινοβουλίου ήταν στο παράθυρο, για να παρακολουθήσουν τις πρώτες δηλώσεις της έπειτα από τις ραγδαίες εξελίξεις.

«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα από το κόμμα των Συντηρητικών ως ηγέτης. Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στους άλλους υποψήφιους και στην Αντρεα Λίντσομ, για την αξιοπρέπεια που έδειξε σήμερα», είπε αναφερόμενη στην αντίπαλό της που αποσύρθηκε.

«Επίσης θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Κάμερον, για την ηγεσία που επέδειξε για το κόμμα και τη χώρα μας», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον απερχόμενο πρωθυπουργό.

Η Μέι επεσήμανε ότι υπάρχει ανάγκη να γίνει διαπραγμάτευση προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη, για τη Βρετανία, συμφωνία αποχώρησης από την ΕΕ, όπως και για τη διαμόρφωση του νέου ρόλου της χώρας στον κόσμο. «Το Brexit σημαίνει Brexit και θα το κάνουμε επιτυχώς», επανέλαβε η Μέι, η οποία κατέληξε λέγοντας «Μαζί θα χτίσουμε μία καλύτερη Βρετανία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Ντέιβιντ Κάμερον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ