Ο 45χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο 45χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός 45χρονου Αλβανού ο οποίος την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, ενώ βρίσκονταν σε παγκάκι παιδικής χαράς και είχε προσεγγίσει ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι 10 ετών και ασελγούσε σε βάρος τους ενώ ο ίδιος είχε κατεβάσει το παντελόνι του.

Πρόκειται για τον GEGA GRAMOS του SULEIMAN και της VANGJELIA ο οποίος γεννήθηκε στις στις 4-8-1971 στην Αλβανία.

Ο 45χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο 45χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Ο δράστης συνελήφθη στις 2 Ιουλίου σε παιδική χαρά στον Πειραιά και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας σχετικά με τον Αλβανό που συνελήφθη στον Πειραιά.

Ο 45χρονος δράστης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ