Απίθανος Κάμερον: Ανακοίνωσε ότι παραιτείται την Τετάρτη και έφυγε τραγουδώντας [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανος Κάμερον: Ανακοίνωσε ότι παραιτείται την Τετάρτη και έφυγε τραγουδώντας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις είχε ανακοινώσει ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός μέχρι την Τετάρτη. Και έφυγε... τραγουδώντας.

Φαίνεται πως ο Ντέιβιντ Κάμερον ένιωσε να φεύγει ένα βάρος από τους ώμους του, μόλις ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ότι την Τετάρτη θα υποβάλει την παραίτησή του στη βασίλισσα. «Ετσι θα έχουμε νέο πρωθυπουργό σε αυτό το κτίριο πίσω μου μέχρι το βράδυ της Τετάρτης», είπε ο Βρετανός, που θα παραδώσει τη σκυτάλη στην Τερέζα Μέι. Και αμέσως μετά, χαλάρωσε.

Εχοντας ακόμη στο πέτο του σακακιού του το μικρόφωνο, ο Κάμερον γύρισε την πλάτη του στους δημοσιογράφους και άρχισε να περπατά προς την είσοδο της Ντάουνινγκ Στριτ. Μόλις έφτασε όμως στο πλατύσκαλο δεν... κρατήθηκε και άρχισε να σιγομουρμουρίζει έναν σκοπό. Αμέσως μετά άνοιξε η πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας, ο Κάμερον ακούστηκε να λέει «Σωστά»- ίσως κάποιος να του επεσήμανε σιωπηλά ότι φορά ακόμη το μικρόφωνο- και μετά ακούγεται ο ήχος της αφαίρεσής του.

Εννοείται ότι αμέσως άρχισαν οι υποθέσεις για τον σκοπό που σιγομουρμούριζε ο Κάμερον. Ο Ρόμπερτ Πέστον, δημοσιογράφος του ITV, έγραψε στο Twitter ότι θύμιζε το τραγουδάκι από το παιδικό «Γουίνι το αρκουδάκι», αλλά ο συνάδελφός του Βίνσεντ ΜακΑβινι εκτίμησε ότι ήταν η μουσική από τους τίτλους της σειράς «Δυτική πτέρυγα», ένα πολιτικό δράμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον Τερέζα Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ