Στη Γερμανία 25 στελέχη του ΥΠΟΙΚ -Για ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα φοροδιαφυγής, διαφθοράς και λαθρεμπορίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη Γερμανία 25 στελέχη του ΥΠΟΙΚ -Για ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα φοροδιαφυγής, διαφθοράς και λαθρεμπορίου [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Γερμανία βρίσκεται κλιμάκιο του υπουργείου οικονομικών με επικεφαλής τον Τρύφωνα Αλεξιάδη προκειμένου να γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα φοροδιαφυγής, διαφθοράς και λαθρεμπορίου των δύο χωρών.

Πρόκειται για 25 στελέχη που θα εκπαιδευτούν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

«Δίνουμε το μήνυμα στους φοροφυγάδες στην Ελλάδα ότι με συνεργασία με άλλες χώρες προχωρούμε στον αγώνα που κάνουμε εναντίον της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου», προειδοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης,επισημαίνοντας ότι υπάρχουν χώρες που ρίχνουν γέφυρες θέλοντας να βοηθήσουν την Ελλάδα ενώ ο υπουργός Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς σημείωσε ότι αντί να γίνονται περικοπές μισθών, θα έπρεπε να πληρώνουν τα υψηλά εισοδήματα.

Πηγή βίντεο: enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ