Δεν ξεχνούν οι Πορτογάλοι: Με φωτογραφία του Εουσέμπιο στο αεροπλάνο της επιστροφής - iefimerida.gr

Δεν ξεχνούν οι Πορτογάλοι: Με φωτογραφία του Εουσέμπιο στο αεροπλάνο της επιστροφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σκηνή είναι ανατριχιαστική. Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας βρίσκεται στην πτήση της επιστροφής για τη Λισαβόνα έχοντας στις αποσκευές της το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης αλλά και μια φωτογραφία του κορυφαίου Πορτογάλου, Εουσέμπιο.

Ο «Μαύρος Πάνθηρας» έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2014 και δεν πρόλαβε να δει την πατρίδα του να κατακτά το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος όμως δεν τον ξέχασαν. Δίπλα στο βαρύτιμο τρόπαιο τοποθέτησαν μια φωτογραφία του λίγο πριν την απογείωση και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Εουσέμπιο, υπήρξε κατά πολλούς ο κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και οι νέοι Πρωταθλητές Ευρώπης, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να του αφιερώσουν τον τίτλο!

Δεν ξεχνούν οι Πορτογάλοι: Με φωτογραφία του Εουσέμπιο στο αεροπλάνο της επιστροφής | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 πορτογαλία Εουσέμπιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ