Το κλάμα του Ρονάλντο - Η χειρότερη στιγμή σε μια ονειρεμένη καριέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το κλάμα του Ρονάλντο - Η χειρότερη στιγμή σε μια ονειρεμένη καριέρα [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρολόι στον τελικό του EURO σημαδεύει το 3ο λεπτό. Ενα άτσαλο μαρκάρισμα του Παγιέ πάνω στο τεντωμένο γόνατο του Ρονάλντο, παγώνει το χρόνο για τον Πορτογάλο άσο. Το χτύπημα στον πιο δυνατό ποδοσφαιρικό μηρό του κόσμου, είναι τόσο ισχυρό, που ο άσος της Ρεάλ αντιλαμβάνεται αμέσως τη ζημιά.

Αποχωρεί για τις πρώτες βοήθειες με δακρυσμένα μάτια. Το ιατρικό επιτελείο της Πορτογαλίας αποφασίζει να δέσει το πόδι του Ρονάλντο και αυτός επιστρέφει καταχειροκροτούμενος, όμως είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του.

Παίζει σκάρτο ένα δεκάλεπτο και σε μια αντεπίθεση της Πορτογαλίας, προσπαθεί να τρέξει. Μάταιο. Το αριστερό πόδι του Ρονάλντο υποφέρει, το ίδιο και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Πέφτει στο χορτάρι, πετάει το περιβραχιόνιο και ξεσπά σε λυγμούς. Την στιγμή που μεταφέρεται με το φορείο εκτός γηπέδου, όλος ο κόσμος στις κερκίδες του χαρίζει ένα μοναδικό standing ovation, την ώρα που αυτός κρύβει το γεμάτο δάκρυα πρόσωπό του. Εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, βλέπουν στους δέκτες τους, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, να μην μπορεί να βοηθήσει τη χώρα του, στο σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του.

Μέσα από ένα δίλεπτο βίντεο, όλες οι αντιδράσεις του Ρονάλντο, οι οποίες συγκίνησαν ακόμη και αυτούς που έχουν μάθει να τον αντιπαθούν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ