Μπροστά στα μάτια της συζύγου του σκοτώθηκε ο ταυρομάχος -Σοκαρισμένη η Ισπανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του σκοτώθηκε ο ταυρομάχος -Σοκαρισμένη η Ισπανία [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ ΕPA/ ANTONIO GARCIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του εξέπνευσε ο 29χρονος ταυρομάχος Βικτόρ Μπάριο, σε ταυρομαχία στην ισπανική πόλη Τερουέλ, το Σάββατο.

Ο θάνατος του 29χρονου ταυρομάχου, ο οποίος είναι ο πρώτος τα τελευταία 30 χρόνια, πάγωσε όλη την Ισπανία. Η Ρακέλ Σανθ, σύζυγος του 29χρονουν, η οποία είναι δημοσιογράφος και εκπρόσωπος του Λαϊκού Κόμματος του Μαριάνο Ραχόι, ήταν παρούσα στην ταυρομαχία, έγραψε λίγο αργότερα στο Twitter: «Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν έχω λόγια. Η ζωή μου χάθηκε. Δεν έχω δύναμη, όμως, σας ευχαριστώ».

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του σκοτώθηκε ο ταυρομάχος -Σοκαρισμένη η Ισπανία [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Βίκτορ Μπάριο, έχασε τη ζωή του όταν ο ταύρος τον εμβόλισε στο θώρακα κατά τη διάρκεια ταυρομαχιών στην πόλη Τερουέλ. Μάλιστα, ο θάνατός του μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση σοκάροντας τους τηλεθεατές από άκρη σε άκρη της Ισπανίας.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε, όμως, και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία έγραφε: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Βίκτορ Μπάριο, τον ταυρομάχο που πέθανε σήμερα στο Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταυρομάχος ταυρομαχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ