Πυρκαγιά στον Αγιο Ιωάννη Κυνουρίας [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Πυρκαγιά στον Αγιο Ιωάννη Κυνουρίας [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: KWR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε στον Αγιο Γιάννη Κυνουρίας, με τις φλόγες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το δάσος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και απειλεί το δασικό σύμπλεγμα του Πάρνωνα, χωρίς ωστόσο να απειλούνται τα χωριά της περιοχής ή το μοναστήρι.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με είκοσι οχήματα και περισσότερους από σαράντα πυροσβέστες, οι οποίοι έχουν σπεύσει από πολλά σημεία της Πελοποννήσου.

Παράλληλα, το έργο τους συνδράμουν δύο πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής με δέκα έξι άτομα και από αέρος ρίχνουν νερό τέσσερα αεροσκάφη τύπου PZL, από τα αεροδρόμια Τρίπολης και Καλαμάτας και τέσσερα αεροσκάφη τύπου Canadair, ενώ συντονίζει ο περιφερειάρχης πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου, αρχιπύρραρχος, Χαράλαμπος Χιώνης.

Πυρκαγιά στον Αγιο Ιωάννη Κυνουρίας [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυνουρία φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ