Αλεξιάδης: Εως τις 5 Αυγούστου θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα - iefimerida.gr

Αλεξιάδης: Εως τις 5 Αυγούστου θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως την ημερομηνία που θα κλείσει η Βουλή, στις 5 Αυγούστου, θα έχουν ψηφιστεί τρία κρίσιμα νομοσχέδια, σύμφωνα με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

«Η εντολή που έχουμε πάρει από τον πρωθυπουργό είναι μέχρι τις 5 Αυγούστου να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για το λαθρεμπόριο καπνικών, για το ''πλαστικό'' χρήμα και την οικειοθελή αποκάλυψη», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο Mega.

Ακόμη, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής 5% του ΦΠΑ, για συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα, στα νησιά.

Τέλος, κατηγορηματικά απέκλεισε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αλλά παραδέχθηκε ότι ο νόμος προβλέπει ότι μπορεί να γίνει δέσμευση. «Δεν έχει αλλάξει η νομοθεσία από τον Ιανουάριο του 2015. Υπήρχε αυτή η νομοθεσία όλα αυτά τα χρόνια και προβλέπει πως για τα χρέη στο Δημόσιο δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία. Δεν θα ενεργοποιηθεί αυτή η πρόβλεψη», δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ