Ελληνας μαθητής αποχαιρετά με ένα τραγούδι την παίκτρια του Αμερικανικού Voice που δολοφονήθηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνας μαθητής αποχαιρετά με ένα τραγούδι την παίκτρια του Αμερικανικού Voice που δολοφονήθηκε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν ένα μήνα η δολοφονία της παίκτριας του αμερικανικού Voice Christina Grimmie η οποία δολοφονήθηκε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ.

Το τραγικό αυτό συμβάν αποτέλεσε την αφορμή για τον μαθητή, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, Λέανδρο Καραϊσκάκη, να γράψει ένα τραγούδι για την Cristina Grimmie.

«Εκείνος ο όμορφος άγγελος αποτελούσε πηγή έμπνευσης και αγάπης για εμένα. Δούλευε τόσο σκληρά για πολλά χρόνια και ζούσε το όνειρό της ενώ είχε μία από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό το τραγούδι είναι ο δικός μου τρόπος για να την αποχαιρετήσω. Για να αποχαιρετήσω μία τόσο νέα ψυχή που χάθηκε τόσο άδικα», λέει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι του νεαρού μαθητή στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cristina Grimmie Λέανδρος Καραϊσκάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ