Τριντό: «Geia sou» -Τσίπρας: «Πού ξέρεις ελληνικά;» -Ο διάλογος των 2 πρωθυπουργών και το σχόλιο Ομπάμα - iefimerida.gr

Τριντό: «Geia sou» -Τσίπρας: «Πού ξέρεις ελληνικά;» -Ο διάλογος των 2 πρωθυπουργών και το σχόλιο Ομπάμα

Φωτογραφία: Wikimedia/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας στη Βαρσοβία είχε ένα σύντομο διάλογο και με τον «σταρ» πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τριντό όταν είδε τον Ελληνα πρωθυπουργό του είπε «Γεια», στα ελληνικά, με τον κ. Τσίπρα να απορεί και να τον ρωτά αμέσως από πού ξέρει ελληνικά!

Ο Καναδός πρωθυπουργός του εξήγησε ότι έχει επαφές με την ελληνική κοινότητα στον Καναδά, η οποία, μάλιστα, τον στηρίζει. Ο κ. Τσίπρας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια του είπε πως γνωρίζει ότι έχει επισκεφθεί τη χώρα μας, με τον κ. Τριντό να του απαντά: «Ναι, μικρός με τον πατέρα μου!».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο εκείνο της συζήτησης των Τσίπρα-Τριντό ήρθε ο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος τους είπε: «Εσείς είστε νέοι, αντέχετε, εγώ σε λίγο βγαίνω στη σύνταξη!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ