Η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είναι από την Καλαμάτα -Η ζωή... με μπούρκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είναι από την Καλαμάτα -Η ζωή... με μπούρκα [εικόνες]

Φωτογραφία: kalamatajournal.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντορέτα Σκαφιδά είναι η μεγάλη αδελφή της γνωστής ηθοποιού Γιουλίκας Σκαφιδά. Ομως, εκείνη δεν ασχολείται με τις τέχνες. Είναι αεροσυνοδός. Και όχι στην Ελλάδα. Εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα γυναίκα σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Η Ντορέτα Σκαφιδά μίλησε στη Μαρία Νίκα και στο kalamatajournal.gr για όλα: Για τη ζωή στη Σαουδική Αραβία, για το πώς είναι να δουλεύεις για Αραβες βασιλιάδες, για το πώς είναι συνοδεύεις ηγέτες στις πτήσεις τους («Μερικές φορές κάνουμε και πτήσεις για προέδρους άλλων κρατών»), για το πώς είναι να φοράς μπούρκα («με βολεύει!», λέει), αλλά και για την αγαπημένη της Ελλάδα που της λείπει διαρκώς. Μιλά ακόμη για τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο και για τα μέρη που την εντυπωσίασαν, δηλώνοντας, ωστόσο ότι «σαν την Καλαμάτα δεν έχει!».

Η πρώτη φορά που δούλεψε ως αεροσυνοδός

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λονδίνο, πάνω στη, και αφού δούλεψε για λίγο πάνω στον τομέα της, η Ντορέτα Σκαφιδά άρχισε την αναζήτηση. «Εστειλα βιογραφικά παντού και βρήκα δουλειά σαν αεροσυνοδός με βάση τη Λιβύη. Το θεώρησα εμπειρία να πάω στη Λιβύη. Αν και η πρώτη πτήση ήταν τελικά στη Νιγηρία. Το πρώτο βράδυ έπεσαν και πυροβολισμοί, σκοτώθηκαν 16 άτομα έξω από το ξενοδοχείο που μέναμε. Με ασφάλεια μας πήγαιναν. Για δυόμισι - τρία χρόνια έκανα πτήσεις για προσκυνητές, μουσουλμάνους με προορισμό τη Μέκκα», λέει. Ακολούθως ήρθε η δουλειά σε μια σουηδική αεροπορική εταιρεία και μετά η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας: «Θυμάμαι στη συνέντευξη που μου πήραν μέσω skype, ο άνθρωπος που μιλούσαμε μου είπε "κάποιος πρέπει να προσευχόταν πολύ σήμερα για σένα". Γιατί δεν είχα κάποιον γνωστό να μιλήσει για μένα, αλλά είμαι πολύ επίμονη, έχω πολύ πείσμα και επιμονή», σημειώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου με τα όσα είπε η Ντορέτα Σκαφιδά για τη ζωή της στη Σαουδική Αραβία, για το πώς είναι να φοράς... μπούρκα και να κυκλοφορείς με αυτή και δείτε φωτογραφίες της από τη ζωή της στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ