Θεοδωράκης: Και τα σκίτσα ενοχλούν τον μεγάλο μας ηγέτη -Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και το σκίτσο του Αρκά - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Και τα σκίτσα ενοχλούν τον μεγάλο μας ηγέτη -Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και το σκίτσο του Αρκά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για πρώτη φορά γίνονται τόσο πολλά άσχημα μαζί και τόσο γρήγορα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην οποία σχολιάζει τα πυρά που δέχεται ο Αρκάς για τα καυστικά σκίτσα του.

Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει στην ανάρτησή του: «Αναγκάζονται οι σκιτσογράφοι να απαντούν στις επιθέσεις που δέχονται από τα πληρωμένα τρολς. Μπήκαν οι οργανωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και είπαν στον Αρκά «μα γιατί κάνεις σκίτσα που ενοχλούν το μεγάλο μας ηγέτη;». Και απάντησε ο Αρκάς: «ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση, υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση».

»Αυτό λέει και ο κόσμος. Πολλά από τα προβλήματα που ζούμε υπήρχαν και παλιά. Και η διαπλοκή και το κομματικό κράτος. Δεν τα εφηύρε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για πρώτη φορά γίνονται τόσο πολλά άσχημα μαζί και τόσο γρήγορα».

Την ανάρτηση τη συνοδεύει με το παρακάτω σκίτσο του Αρκά:

Θεοδωράκης: Και τα σκίτσα ενοχλούν τον μεγάλο μας ηγέτη -Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και το σκίτσο του Αρκά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης Αρκάς ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ