Εδειξε... πολλά ο Ολυμπιακός – Ισόπαλος (2-2) με την Γάνδη - iefimerida.gr

Εδειξε... πολλά ο Ολυμπιακός – Ισόπαλος (2-2) με την Γάνδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός έφυγε με 2-2 κόντρα στην δυνατή Γκενκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δείχνοντας την ποιότητα τους ωστόσο αμυντικά τα λάθη του Καπίνο και του Σιόβα στοίχισαν τα γκολ των Βέλγων. Πρωταγωνιστής των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δημιούργησε με εκτέλεση φάουλ το γκολ της ισοφάρισης (1-1) που σημείωσε ο Ιντέγε (38’) και στη συνέχεια ισοφάρισε (2-2) ο ίδιος, με πανέμορφο μακρινό σουτ (58’). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές, με τους Σάιμον (31’) και Περμπέ (45’), ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Σιόβα. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το ματς με 13 ευκαιρίες, ενώ ο Βίκτορ Σάντσεθ κέρδισε ορισμένους παίκτες, με τους Βούρο, Ρέτσο και Μπουχαλάκη να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Τσιμίκας (63’ Ντε Λα Μπέγια), Μποτία (63’ Ντα Κόστα), Σιόβας (63’ Ρέτσος), Βούρος, Μπουχαλάκης (63’ Σεμπά), Μιλιβόγεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (63’ Κασάμι), Μανιάτης (46’ Τσόρι), Πάρντο (63’ Μανθάτης), Ιντέγε (46’ Πουλίδο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γκενκ φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ