Σοκ: Πατέρας βίαζε την 10 μηνών κόρη του μαζί με τον... εραστή του [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ: Πατέρας βίαζε την 10 μηνών κόρη του μαζί με τον... εραστή του [εικόνα&βίντεο]

Φωτογραφία: NSW Police
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους... Πατέρας, αν μπορεί να λέγεται έτσι, από την Αυστραλία κακοποιούσε σεξουαλικά την 10 μηνών κόρη του μαζί με τον εραστή του, ενώ παράλληλα κατέγραφαν με βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά Μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δύο μεσήλικες συνελήφθησαν στη Βικτόρια και εκδόθηκαν στο Σίδνεϊ, μετά από καταγγελία που δέχθηκαν οι αρχές για τις φρικιαστικές πράξεις τους, οι οποίες έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2015.

Το βρέφος βρέθηκε στα... χέρια των δύο ανδρών όταν η μητέρα του και σύζυγος του ενός δράστη, χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι για μερικές ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επί τρεις ώρες τα δύο κτήνη κακοποιούσαν το άτυχο βρέφος, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η αστυνομία της περιοχής ανακοίνωσε ότι αμφότεροι ήταν τόσο υπερήφανοι για το… εμετικό κατόρθωμά τους που συζητούσαν τα αισχρά αυτά γεγονότα με ένα συνάδελφό τους μέσω Skype.

Σοκ: Πατέρας βίαζε την 10 μηνών κόρη του μαζί με τον... εραστή του [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Η μητέρα της έλειπε για μερικές ημέρες… Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε όλα όσα θέλαμε» φέρεται να είπαν οι δύο άντρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sydney Morning Herald.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού, οι αστυνομικοί εντόπισαν στους υπολογιστές τους υλικό παιδικής πορνογραφίας και ενοχοποιητικές συζητήσεις στο Skype.

Oι έρευνες των αστυνομικών Αρχών της Αυστραλίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ