Ποινή φυλάκισης 17 ετών για φοροδιαφυγή σε επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Ποινή φυλάκισης 17 ετών για φοροδιαφυγή σε επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη επιχειρηματίας στην Θεσσαλονίκης για χρέη και φοροδιαφυγή, ο οποίος έχει ασχοληθεί με αρκετές επιχειρήσεις στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, ο επιχειρηματίας συνελήφθη σήμερα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Πρόκειται για απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της μη απόδοσης Φ.Π.Α. στο Δημόσιο, αποδοχής εικονικών φορολογικών στοιχείων από κοινού κατ’ εξακολούθηση, νόθευσης φορολογικού στοιχείου και έκδοσης από κοινού εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση.

Ο 54χρονος για τα παραπάνω αδικήματα καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 17 ετών, 11 μηνών και 10 ημερών. Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη επιχειρηματίας Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ