Μαγαζιά με κήπο -Οι πέντε καλύτερες αυλές της Αθήνας! [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαγαζιά με κήπο -Οι πέντε καλύτερες αυλές της Αθήνας! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραπεζάκια έξω, σε αυλές, πεζόδρομους, κήπους. Στάση για ένα καφέ με φίλους, light φαγητό ( ή και πλήρες menu ), μυρωδιές απο αγιόκλημα και γιασεμιά. Συζητήσεις, γέλια, παρέες διάσπαρτες ή κολλητά η μία δίπλα στην άλλη. Αυτό είναι το καλοκαιρινό σκηνικό της πόλης, σε κέντρο, προάστια.

Σημεία, μικρές εκπλήξεις , που τα συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις ή κάποιοι σου έχουν μιλήσει για αυτά... Όπως και να έχει οι κήποι ή και αυλές της Αθήνας είναι οάσεις δροσιάς, κρυμμένες στη μέση του πουθενά (ή και σε πιό εμφανή μέρη, κλασικές αξίες ) και σε καλούν να τα ανακαλύψεις...

  • Αίγλη Ζαππείου

Ιστορικό spot, σημείο συνάντησης για τουρίστες αλλά και λάτρεις του παραδοσιακού κέντρου ( και όχι μόνο). Εκλεπτυσμένος χώρος, άψογο περιβάλλον, στάση για καφέ, ποτό, φαγητό, απο όλα έχει το menu. Η ιστορία του ευρύτερου χώρου συγκαταλέγεται στα συν του..

Βασιλίσσης Σοφίας, Ζάππειο

Μαγαζιά με κήπο -Οι πέντε καλύτερες αυλές της Αθήνας! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυλές Αθήνα Ζάππειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ