Μακελειό στο Ντάλας: Περικυκλωμένος σε γκαράζ ένας ύποπτος -Λέει ότι υπάρχουν παντού βόμβες - iefimerida.gr

Μακελειό στο Ντάλας: Περικυκλωμένος σε γκαράζ ένας ύποπτος -Λέει ότι υπάρχουν παντού βόμβες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κοινή ενημέρωση των δημοσιογράφων προχώρησαν ο δήμαρχος του Ντάλας Μάικ Ρόλινγκς και ο αστυνομικός διευθυντής Μάικ Μπράουν μετά την ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας.

Σύμφωνα με τον Ρόλινγκς ο Λευκός Οίκος και ο κυβερνήτης του Τέξας έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν, ενώ ο αστυνομικός διευθυντής ενημέρωσε ότι οι αξιωματικοί είναι σε διαπραγματεύσεις με έναν ύποπτο.

Όπως λέει έγινε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και έναν ύποπτο σε ένα γκαράζ, και εδώ και 45 λεπτά βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του. «Ο ύποπτος με τον οποίο διαπραγματευόμαστε.. είπε στους διαπραγματευτές μας ότι το τέλος έρχεται και ότι θα πληγώσει και τα σκοτώσει περισσότερους από εμάς και ότι υπάρχουν βόμβες σε όλο το μέρος εδώ και στο κέντρο.

Ο αστυνομικός διευθυντής ενημέρωσε ότι έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες στο κέντρο «μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί».

Η αστυνομία συνέλαβε τρία ακόμα άτομα: μία γυναίκα που ήταν παρκαρισμένη δίπλα στο γκαράζ και δύο άτομα που ήταν σε μία μαύρη Mercedes.

Ο αστυνομικός διευθυντής τόνισε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι 4 άνθρωποι συνεργάστηκαν για να εξαπολύσουν την επίθεση, χωρίς όμως να προχωρήσει σε εικασίες για τα κίνητρά τους. Οι 4 που είναι υπό κράτηση, όπως είπε, δεν συνεργάζονται με τις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ