Εξεταστική επιτροπή στις 26 Ιουλίου για το Plan X -Συζήτηση στη Βουλή - iefimerida.gr

Εξεταστική επιτροπή στις 26 Ιουλίου για το Plan X -Συζήτηση στη Βουλή

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με το Plan X της κυβέρνησης και τη θύελλα που ξέσπασε στην πλευρά της αντιπολίτευσης, στις 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση επί του αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Μετά τη διαμαρτυρία της ΝΔ, ο Νίκος Βούτσης όρισε η συζήτηση για το τέλος του μήνα, την ώρα που το αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής εκκρεμούσε εδώ και τέσσερις μήνες.

Η επιτροπή θα διερευνήσει το πώς ο Γιάνης Βαρουφάκης και η κυβέρνηση σχεδίασαν τη μετάβαση από το ευρώ στη δραχμή αλλά και το πώς φτάσαμα στα capital controls.

Την ίδια ημέρα θα συζητηθεί και και η επίκαιρη επερώτηση, που κατέθεσε η ΝΔ, προς τους υπουργούς Επικρατείας, Οικονομικών και Εθνικής Αμυνας.

Παράλληλα, στις 19 και 20 Ιουλίου θα συζητηθεί ο εκλογικός νόμος, με τον Νίκο Βούτση να δηλώνει στους δημοσιογράφους θα γίνουν νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές, χωρίς ωστόσο να αλλάζει η φύση του νόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξεταστική επιτροπή plan x Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ