Παίρνει και Γουακάσο ο Παναθηναϊκός - Οι διαβεβαιώσεις του παίκτη - iefimerida.gr

Παίρνει και Γουακάσο ο Παναθηναϊκός - Οι διαβεβαιώσεις του παίκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη ταχύτατο «όπλο» στη μηχανή του ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Ο Μουμπάρακ Γουακάσο διαβεβαίωσε τον Αντρέα Στραματσόνι πως θα λύσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που προέκυψε με το διαβατήριό του και θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και πέρυσι αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τα χρώματα της Λας Πάλμας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, διαβεβαιώνοντάς τον πως δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στα θέλω του και πως θα βρίσκεται άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές του συμβολαίου του.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» ο Στραματσόνι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη, ο οποίος του αποκάλυψε πως ένα πρόβλημα με το διαβατήριο, τον κρατά εκτός Ελλάδας. Μάλιστα με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Γκάνας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον προπονητή του τριφυλλιού.

«Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε μαζί μου και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Τον γνωρίζω από τη θητεία του στην Ίντερ και την Ουντινέζε. Εκεί είχε παίκτη τον Σούλεϊ Μουντάρι που είναι αδερφικός μου φίλος. Μου είπε τα καλύτερα για την συνεργασία του με τον Στραματσόνι και όσα μου είπε ο ίδιος ο προπονητής στην επικοινωνία μας με έπεισαν να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού για να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει» είπε μεταξύ άλλων ο Γουακάσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ