«Βόμβα» Αλεξιάδη: Σε τέσσερις δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ - iefimerida.gr

«Βόμβα» Αλεξιάδη: Σε τέσσερις δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο ηχηρό «χτύπημα» σε πολύ δύσκολες εποχές δέχονται οι Ελληνες φορολογούμενοι από την σημερινή κυβέρνηση.

Και η νέα άσχημη είδηση αφορά τον ΕΝΦΙΑ και την πληρωμή του σε μόλις τέσσερις δόσεις το 2016, κάτι που σημαίνει ότι... φουσκώνει ο λογαριασμός για τα ελληνικά νοικοκυριά αμέσως μετά το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης αποκάλυψε σήμερα ότι ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί φέτος μόλις σε τέσσερις δόσεις με τα εκκαθαριστικά να φτάνουν στους φορολογούμενους από τον Σεπτέμβριο.

«Είναι η αγωνία που έχουμε, να τελειώσουν οι φορολογικές δηλώσεις, για να γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Αύγουστο, ώστε να έχουμε μετά μηνιαίες δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τρύφων Αλεξιάδης στον Real FM.

Φορολογικές δηλώσεις και τέλη κυκλοφορίας

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απέκλεισε, το ενδεχόμενο να δοθεί κι άλλη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως έχει υποβληθεί περίπου το 85% των δηλώσεων μέχρι σήμερα. Ερωτηθείς σχετικά με το σύστημα που θα ισχύσει για τα τέλη κυκλοφορίας ο Αλεξιάδης απάντησε «Εξετάζουμε διάφορα σενάρια για τα τέλη κυκλοφορίας ώστε το 2017 να γίνουν πιο δίκαια και πιο αναλογικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξιάδης ΕΝΦΙΑ 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ