Ντόρα Μπακογιάννη για ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια πονάει... - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη για ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια πονάει...

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μιχαηλίδης/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η αλήθεια πονάει. Το αυταρχικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και η φασιστοειδής αντίληψη της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται περίτρανα για άλλη μια φορά, από το ύφος της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη δίνοντας απάντηση σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο πλουραλισμός και η ελευθεροτυπία οφείλουν να είναι αυτονόητες έννοιες σε μια ευνομούμενη δημοκρατία. Η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να περιορίσει τον πλουραλισμό, να παραβλέψει τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ανεξάρτητες Αρχές, ώστε να επιλέξει τελικά όσους τους είναι «δεοντολογικά» αρεστοί, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Σπίρτζης, δεν θα περάσει» πρόσθεσε η πρώην υπουργός.

«Ευτυχώς η Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

Νωρίτερα, το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος είχε χαρακτηρίσει «χυδαιότητες» τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και είχε υποστηρίξει ότι η βουλευτής της ΝΔ «υπερασπίζεται την διαπλοκή» με τα όσα είπε στην πρωινή συνέντευξη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Πολίτικη ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Μπακογιάννη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ