Η ΔΑΚΕ καλεί -με γλώσσα ΚΚΕ- τον Σαμαρά να καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Η ΔΑΚΕ καλεί -με γλώσσα ΚΚΕ- τον Σαμαρά να καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια απίστευτη δήλωσή του ο γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα Νικόλαος Κιουτσούκης καλεί το πρόεδρο και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσουν τον Προϋπολογισμό και να ανατρέψουν τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολoυθείται.

Επίσης, ο κ. Κιουτσούκης χαρακτηρίζει τον κ. Λουκά Παπαδήμο, «επιβαλλόμενο πρωθυπουργό των αγορών».

Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα:

«Η πολιτική του ΛΑΘΟΥΣ συνεχίζεται από την κυβέρνηση «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» και τον επιβαλλόμενο «Πρωθυπουργό των αγορών», με τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό αγνοώντας προκλητικά τα 2 χρόνια καταστροφικής πορείας της ελληνικής οικονομίας καθώς και της εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.

Σ' αυτόν τον ορυμαγδό των μέτρων διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας, το πολιτικό σύστημα εξοστρακίσθηκε πλήρως από τις λεγόμενες αγορές και παρακολουθεί αποσβολωμένο τις ραγδαίες εξελίξεις, μη μπορώντας να κάνει τίποτα για την εξώθηση της Ελλάδας στη χρεοκοπία και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Το Σ.Κ. οφείλει μακριά από κομματικές και παραταξιακές σκοπιμότητες ενωμένο με το σύνολο της κοινωνίας, να συνεχίσει να απαιτεί την ακύρωση των ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΕΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και να εντείνει τους αγώνες του απέναντι στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

Σ΄ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο και στην κατοχή που μας επιβάλλουν, η μοίρα των λαών εξαρτάται από τους αγώνες του.

Η μοίρα των πολιτικών εξαρτάται από την ψήφο μας, και σε κάθε περίπτωση εμείς καθορίζουμε την μοίρα μας γιατί

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Υ.Γ. Η Κυβέρνηση με την εφαρμοζόμενη πολιτική θυμίζει την ιστορία του Ναστραντίν Χότζα όπου όταν ψόφησε ο γάιδαρος του, έλεγε στους φίλους του: «Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι παιδεύτηκα τόσο καιρό να τον μάθω να ζει χωρίς φαΐ και μόλις έμαθε να μην τρώει ψόφησε».

Οπως όλοι αντιλαμβανόμαστε καμιά χώρα δεν βγήκε ζημιωμένη από το σκληρό εναγκαλισμό του ΔΝΤ ... γιατί δεν αναφέρθηκε μέχρι σήμερα ούτε ένας θάνατος γαϊδάρου!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ