Φώφη: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για το plan B Τσίπρα-Βαρουφάκη - iefimerida.gr

Φώφη: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για το plan B Τσίπρα-Βαρουφάκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις αποκαλύψεις αναφορικά με το plan B της κυβέρνησης για έξοδο από το ευρώ ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Σε δηλώσεις της κατά την περιοδεία της στην Αχαΐα, η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε πως «μετά και από τις νέες αποκαλύψεις η Δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να διερευνήσει τους κρυφούς σχεδιασμούς Τσίπρα – Βαρουφάκη για το πρώτο εξάμηνο του 2015».

Ταυτόχρονα, η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε ότι και η Βουλή, τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να πουν όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ζητώντας να αποδεχθούν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. «Προτάσσοντας προφανώς την περίοδο Τσίπρα – Βαρουφάκη αλλά και διερευνώντας όλη την πορεία και τις ευθύνες που οδήγησαν την χώρα στην κρίση και στα μνημόνια όπως εδώ και πολλούς μήνες έχουμε προτείνει» σημείωσε για να προσθέσει: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κρύβονται. Γιατί άραγε;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ